Ja sekös vaan saa ruoan ja juoman maistumaan entistäkin paremmalta. Riihimäen karhupurkki on mummon peruja. Siellä säilytetään mysliä, joka ei tosin pitkään purkissa pysy.
Tässä purnukassa ei voi muuta säilyttää kuin kahvia. Itse porot kyllä pidän omassa pakkauksessaan, ties vaikka maistuisi aamukahvi muuten metallilta. Purnukka on pelastettu sisätiloihin eräästä kylmillään olevasta mökistä Espoon metsistä.
Niin ja myslireseptin, sen saatte myöhemmin.
// These cute old things have got many stories to tell. The Riihimäki glass pot used to be my grand mother's. The Paulig jar returned to service after having spent quite a while in an empty, cold house in the middle of the woods.
Hauskaa, meillä just pakkailtiin osa lasipurkeista jo odottamaan lähtöä. Ihastelin kuinka kauniita ne ovatkaan. Teillä on mysli syöty nopeasti, meilläkin sitä menee kovaa tahtia! :)
ReplyDeleteMusta tuli kerta heitolla suurkuluttaja, toi itse tehty on vaan niin hullun hyvää. Ja teillä lähtö lähenee, he!
DeletePäästiin meidän joululahjaksi antamaa mysliä vain nopeasti maistamaan ja sekin oli superhyvää. Olen varma, että kunhan päästään taas uunin äärelle niin tehään lisää!
DeleteMun on pitänyt tehdä mysliä itsen sen jälkeen kun ahmin sen minkä sain Jpulupukilta. En vaan ole jotenkin saanut aikaiseksi.... Joten ohje olis jees
ReplyDeleteJonna
Joo toi ryhtyminen taitaa siinä olla se vaikein, helppoa muuten ku heinänteko ja sit saa ihan just sellasta ku tahtoo. Pistän ohjetta kehiin pian!
DeleteHei taisi olla meidän tekemää mysliä, jos oikein muistan! Hyvä jos maistui. :)
DeleteNuo Riihimäen lasipurkit on niin ihania, ja siksihän niitä on kertynyt mulle ihan kohtuullinen kokoelma. :D
ReplyDeleteHeh joo tunnen taudin ;)
Delete