Thursday 25 July 2013

Makeissa vesissä

Kotimaa kun taakse jäi.. Suomalaista sielunmaisemaa, sinistä ja valkoista mutta myös syvän vihreetä. Vaikka kesä alkaa hiljalleen jo kellertää, ei sitä meidän Inkoon uintireissun aikaan vielä huomannut. Järvivedessä on ihana uida, se taittaa tukan takut ja tekee hiustenhoitoaineet tarpeettomaksi.

Loma loppui tältä erää. Toivon silti, että mieli säilyy levänneenä, askel hitaampana ja kesä kirkkaana.


// Typical Finnish landscape and a dip into the sweet waters of Inkoo. Summer holiday is over for now, but I hope that my mind stays relaxed, my step slower and the summer sunny.

9 comments:

  1. On kyllä hyviä kuvia ja se oli kaunis paikka uimiselle! :) Olisi kiva viedä Roksukin siellä rauhassa uimaan (tai hieman harjoitella sitä), mutta automatkaa tuppaa olemaan melko paljon.

    ReplyDelete
  2. Noo eikai tuo nyt niin kaukana ollut, ja Tampaja tosin vieläkin lähempänä, sinne vaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep niin on, mutta sinne ei saa koiria viedä..Paras olisi olla jonkun mökillä ja siellä yrittää houkutella mukaan. :)

      Delete
    2. Kyllä Rocky jo osaa uida, se on eläin :D Mut joo tai Kurkiranta ois ollu hyvä!

      Delete
    3. Niin, lähinnä kyse lienee halusta..:D

      Delete
  3. Jos ei huvita, ni onks pakko?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siinäpä on Maijalla pointti :) Nyt vaan kai lienee kyse pupesta, jota viedään purjehtimaankin, niin kaipa siitä vedestä ois hyvä tehdä kaveri.

      Delete
    2. Heh, siis itse haluaisin koiraa kyllä viedä uimaan, mutta tyyppi ei itse ole siitä yhtään innoissaan :D Ilmeisesti pelkää, että pörröinen turkki kastuu ja lopputuloksena on pohjamutiin uponnut koira. Todistettu on kuitenkin, että kyllä se pinnalla pysyy, jos vain motivaatiota löytyy! Koirannamit on onneksi keksitty sitä varten ;)

      Ps. Missä on uusimmat kuulumiset, täällä jo odotellaan niitä.

      Delete
    3. Joo ees vähän uudempia kuulumisia yritetään saada eetteriin asap ;) Kesä ja kiireet otti vaan hetkeksi ylivallan.

      Delete