Thursday 11 July 2013

Vähän erilainen biitsi

Överlgönnessä nimittäin. Koko satama-aluehan on Hampurissa yhtä iloista kuppiloiden, museolaivojen, laitureiden, nostureiden ja kalaravintoloiden sekamelskaa punaisella tiilellä höystettynä.
 

Mutta koskas olette olleet biitsillä ja tuijotelleet näin suurta rahtilaivaa rantaviivasta muutaman sammakkopolskun päässä? Ei mikään lasten leikkiranta tämä. Virtaukset vievät, enkä menisi Elben puhtoisuudestakaan aivan takuuseen. Tosin nythän sieltä voisi metsästää ehkä aarteitakin, tulvat kun aiheuttivat paljon tuhoa etelässä. Vai mihin suuntaan ne joet virtasikaan..



Ison paatin perässä luki Hongkong, liekö Kiinaan matkalla vai kuitenkin lähemmäs. Minä en aaltoihin uskaltautunut, mutta pari rohkeeta kaveria kyllä.





Mutta tämä tyttö pääsekin kohta polskimaan makean veden aaltoihin, sillä tiedossa on Suomen suvea, saunaa ja soijanakkia, ehkä vähän kortisonia koivissa, mutta Karhua kourassa, ja ennen kaikkea niitä parhaita tyyppejä, serkkuja ja niiden muksuja, kummituksia ja niiden vanhuksia, siskoja ja ainakin yksi Kleinspitz.

// Summer at the Övelgönne beach. Incredibly big freighters that close to where people swim seemed crazy. It was still nice to enjoy the sand between the toes, though I didn't dare to dip myself into the Elbe. Soon I'll be swimming in other waters, as sauna and soy sausages are waiting for me. And maybe also my friends and family and one little Kleinspitz.


2 comments:

  1. Wou aika erikoinen, mutta siisti paikka! Täällä jo on kotia laitettu valmiiksi, nähdään kentällä!!

    Ps. Se yksi kleinspitz saapuu myös tervehtimään kaveriaan, jonka nimen muistaa korvien höristämisestä päätellen erittäin hyvin ;)

    ReplyDelete
  2. Jep mut ihan kiva, että on jonkinlaista rantamenoa täälläkin..

    Vielä muutama tunti duunia ja pian nähdään! Hyvin ootte pitäneet koiran muistia yllä ;)

    ReplyDelete