Wednesday 3 July 2013

Hortonomiaa

Tämmöset tyypit oon saanut kasvamaan. Tomaattia ja chiliä. Nyt vaan ihmettelen, mitä näille nyt pitäisi tehdä. Molemmissa purkeissa huojuu jo monta oksaa, ja pituutta kertyy hyvään tahtiin.


Enpä silti vielä erottaisi chiliä tomaatista. Missä vaiheessa ne syötävät setit ilmestyy? Pitäisikö mun harventaa rajusti ja varmaan jollain kepukoillakin tukea? Tämä viherpeukalo sijaitsee tosiasiassa auttamattoman keskellä kämmentä. Onneksi nämä kaverit ilostuttavat päivää jo olemassaolollaankin, varmasti on huoneilmakin nyt asteen verran hapekkaampaa. Vinkki vitosia silti vastaanotetaan. 

// My babies, chili and tomato. Wouldn't recognise them yet, though. And honestly, I've got no idea what to do now, maybe I just keep on admiring and hoping that one day I'll also see something red in the middle of the green.

2 comments:

  1. Minun tomaattini kukkivat jo, eiköhän ne syöttävät tule sen jälkeen. Chili tuntuu olevan hidas mutta itsestään ne sitten tupsahtaa. Epäilen, että tukemaan kyllä joutuu. Ihmetellään yhdessä, uusi juttu tämä on minullekin.

    ReplyDelete
  2. Joo pitää ihmetellä, luulen, et tuki ois tarpeen jo pian. Sullahan nyt on siellä jo vaikka mitkä viljelykset!

    ReplyDelete